Wonen

moeilijkheden bij het reinigen

Grote problemen voor alle glanzende oppervlakken de volgende hoofdpunten:

verwijderen sporen van vet en vettige vingerafdrukken

  • strepen vrijheid tijdens het schoonmaken
  • vermijden strepen
  • het algemeen kunt u ervan uitgaan dat hoogglansoppervlakken gedragen zich bijna precies zoals glas: wat er in Glazen douches en ramen werken, meestal werkt ook op glanzende oppervlakken. (Gebruik alleen speciaal glas reinigingsdoekjes!)

microvezeldoeken microvezel doeken zijn zeer geschikt voor kleine vuilsporen van de hoogglansoppervlakken verwijderen. U kunt eenvoudig droog aanbrengen en streak-free shine krijgen.

Microvezeldoeken zijn ook erg goed voor polijsten na het reinigen om eventuele resterende strepen of strepen vrij gemakkelijk te verwijderen. U moet echter niet te veel wrijven om schade aan het glanzende oppervlak te voorkomen. Eenvoudig wissen is meestal voldoende.

wasmiddel Een goede manier, de keuken is van essentieel belang om schoon te maken - zoals ramen en glazen douches - warm water met een scheutje afwasmiddel. Vetvlekken zo zeer persistent en voorzichtig vrijgegeven, het detergens ook schijnen op het oppervlak.

Strepen (in tegenstelling tot glasreinigers) zijn erg weinig of helemaal niet. voor het wassen van de voorkanten Gebruik altijd een zachte spons geen krassen en altijd onmiddellijk verwijderen vuil van de sponsoppervlakte.

poetst Veel fabrikanten van keukens hebben ook speciale poetsmiddelen te bieden die precies zijn afgestemd op hun hoogglans fronten. Gebruik deze remedies gemakkelijk, als je wilt. Ze zijn niet noodzakelijk noodzakelijk.

Tips & trucs Zorg er altijd voor dat u alleen doekjes gebruikt die bedoeld zijn voor het reinigen van het glas met microvezeldoeken. Andere doeken zijn vaak te grof en beschadigen de verf op de fronten op de lange duur, waardoor deze er dof uitziet.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter