Natursten på balkongen generad

Natursten är en balkong på en vacker öppen plats i stadsmiljö kan göra. Som golv, en konstruktion på styltor, i stället för att ange klibbning kan väljas som är praktiskt exempelvis i hyresbostäder. Fokus för avrinning som måste genomföras felfritt utformad bestånd.

krav på design och konstruktion av balkonger antingen bestå överlägsna vikar eller metallkonstruktioner eller integrerade i murverk loggian. Om natursten är vald som en golvbeläggning, som består av basen av betong eller stål. Möjliga typer av fäst limning eller Stelzenbau är berättigade.

är viktigt att ha en lutning av ytan av byggnaden vägg eller bort till en avloppsöppning. I de flesta fall är balkongen golvet redan med 2-3 procent lutning. De naturliga stenar måste behålla sluttningen. anses mer grundläggande krav på natursten på en balkong:

  • frostmotstånds
  • Vattentäta fogar Stabil exempel med silikon
  • kantfäste
  • Non-slip yta
  • Den Höjd gräns enligt gränskonstruktionshöjd

bas

Stepping balkonger rata på med den vanligaste strukturella skador. Blandningen av fällning och temperaturskillnader ställer höga krav på konstruktionen. Vatten får inte bara rinna alls, men även i tillräcklig mängd och hastighet. Förutom en professionellt förseglat jordiska avloppssystemet i alla vädersituationer måste vara tillräckligt kraftfull. Vanligen bundna tätningssystem används.

En flödes antingen färdiga i en ränna eller ett dräneringshål måste bära röranslutning. Återflöde kan inte inträffa även med stora mängder nederbörd. Stående vatten på balkonger som pölar förstöra varje sten i det långa loppet. Defekt natursten, även med fina hårfina sprickor förr eller senare leder till separationen av plattorna. Varje kvarvarande vatten kan orsaka frost att spränga stenen.

vikt även i vått tillstånd överväga

När man väljer bland de typer av natursten bör fasta tork bergarter väljs företrädesvis. Mycket viktigt är vikten som kan bära balkongen ett säkert sätt. Beroende absorberande natursten, är desto högre vikt. En fullständig vattnas stenplatta kan nästan fördubbla sin vikt.

Tips & tricks Om du är tillräcklig strukturell höjd tillgängliga, bör du föredrar piedestal som en form av konstruktion. Eventuellt skadade paneler kan enkelt bytas ut.
Dela med vänner

Lämna din kommentar