Hergebruik van water uit het warme water fles

Housing Een permanente warm water flessen, gebruikt brengt niet alleen bevriezingsverschijnselen strenge winter. Het water kan in principe keer op keer worden gebruikt. Het is ook mogelijk om het als plantenwater te gebruiken. Als de resulterende resterende hoeveelheid water niet geschikt voor Gießbedarf hulp voor tijdelijke opslag van een vat als een gieter.

Incidenteel bijvullen hygiënische redenen

in continubedrijf wordt meestal gevuld een volume tussen een halve en hele liter water in een warme kruik. Het resterende water maakt na afkoelen en het bijbehorende verdamping van ongeveer tweederde van de oorspronkelijke hoeveelheid. Altes opnieuw verwarmd water kan een storende muffe geur na een aantal vullingen. Na elke derde tot vijfde passage de kruik moet worden gespoeld met zuiver water en gezuiverd.

hygiënische redenen wordt aanbevolen om de eerste vulling met gekookte voeren en vervolgens heruntergekühltem water bij elk interval. Het afgekoelde restwater kan worden gegoten elke trek als irrigatiewater direct in de potgrond.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter