Living

Tre måter å hallik hvert bord

de dip-dye teknikk

  • motiv tabeller
  • mosaikkfliser Dip Dye

Begrepet Dip Dye er trolig bare den minst vanlige. Men bak dette er en banebrytende trend, som for tiden er på vei oppover - på alle områder.

Dip-Dye betyr "dykk i farge". Selvfølgelig bør du ikke ta det bokstavelig talt. Kun som en optisk indikasjon på ønsket sluttresultat. I virkeligheten er møblene bare malt i forskjellige farger med Dip-Dye.

Eksempel: Bordben

Et enkelt eksempel på bruk av teknikken er "dyp-dying" av bordbenene. For å gjøre dette, hold crepebåndet på bordbena på ca 1/4 til 1/3 av høyden. Alt under vil bli malt med den mest iøynefallende fargen mulig. Bordet er som det er. Dette blir et ganske ubøyelig trebord i et møbel som ser ganske interessant ut.

Selvfølgelig kan fargen også brukes motsatt. Da er bare det siste stykket av benet igjen av det tidligere hvite bordet, resten kan ha slått solsikke gul. Vær oppmerksom på bruk av passende maling og maling og riktig teknikk.

motiv tabeller

Bordplaten, tross alt, kan den mest synlige delen av tabellen bli omdannet til et visuelt slagflate på kort tid: bruk av lysbilder. For mange produsenter blir filmene til og med kuttet til de vanlige tabelldimensjonene. Må Fra mønstre, imitasjoner av andre materialer til fotografiske motiver, alt er mulig her, prisene starter på rundt 30 EUR. Filmen kan deretter bli avskallet igjen uten spor.

mosaikkfliser

en heller kjedelig salongbord, kan du sprite opp ved ganske enkelt aufklebt en "runner" fra mosaikkfliser i midten. Dette er spesielt effektivt med mørke trebord og svarte tabeller visuelt svært effektive. Mosaic fliser, limt på garn, får du for noen få euro i maskinvarebutikken.

Tips & TricksOft bringer også pickling i en lys farge eller kalkulerer et visuelt vakkert resultat.

Del med venner

Legg igjen din kommentar