Tømmerstand konstruktion gør præfabrikeret hus så attraktivt

Kun med tømmerstand konstruktion var de fleste præfabrikerede huse så billige. Det høje præfabriceringsniveau, der foregår i en tør fabrik, fremskynder konstruktionen og reducerer omkostningerne. Desuden elimineres tørretiderne under opbygningen.

Hallproduktion reducerer konstruktionsfejl

Dårligt vejr kan ikke påvirke præfabrikeringen af ​​præfabrikerede huse, hvis de gøres i en træstandsbygning i en hal. Dette reducerer fugtskader på et minimum og samtidig fremskynder konstruktionen, da ingen dårlige vejrforhold forhindrer konstruktionen.

Selvfølgelig er der mange gode måder at opbygge et præfabrikat hus på, men tømmerstativkonstruktionen har overskredet alle i sin enkelhed. Derudover er der en god mulighed for at give væggene en stærk isolering.

Takket være skeletkonstruktionen er vægkonstruktionen let at ligge vandret. Til dette formål er de stående oprejninger først designet og derefter forbundet med hinanden med de øvre og nedre bjælker. Som regel vælges en standafstand på 62,5 centimeter.

Denne afstand tillader brug af standardiserede paneler, både indendørs og ude. Dette er næppe affald, og husbygningen er desuden reduceret.

Praktisk til hjemmet med det præfabrikerede hus

Det har aldrig været så billigt og familien at skabe deres eget hjem. Det skyldes ikke kun de nuværende meget lave renter, men frem for alt i den hurtige og enkle konstruktion, som gøres mulig ved træstands byggemetode.

Tips og tricks Hvis det er muligt, kig på bygherren i dit præfabrikerede hus en gang i produktion, før du afslutter købekontrakten. Hvis det er travlt men klart, kan du afregne en kontrakt.

Men hvis gjort udendørs uden vejrbeskyttelse, bør du tjekke det mindste for andre udviklere, der allerede har bygget med denne udviklere bygge deres eget hus, hvor våd eller tør husene viser sig senere.

Del med venner

Forlad din kommentar